JudoShiai

JudoShiai InSide kaikki Suomen judosta

InSide haku: Syötä kilpailijan sukunimi: Eikö kilpailijaa löydy?

TietosuojaselosteAmmattilaiset asialla:

JudoShiai InSide Ranking

"Markalla saa monenlaista tilastoa", sanottiin joskus :)

"Mikään ei valehtele enempää kuin tilasto". "Valhe, emävalhe, tilasto..."

Useat meistä ovat kaivanneet jonkinlaista Ranking järjestelmää. Ippon Ranking oli takavuosina. Sitä piti Ismo Porna käsipelillä. Samurai-Cupeista on myös laskeskeltu jonkinlaisia rankingeja vuosien saatossa.

Yhteinäistä Ranking-järjestelmää ei ole ollut pitkiin aikoihin, jos koskaan, sillä niiden ylläpitäminen käsin käy työstä.

Nyt on kehitetty JudoShiai InSide, joka mahdollistaa Rankingien koneellisen ylläpitämisen.

InSide Rankigit on tarkoitettu kannustamaan Judokoita osallistumaan kisoihin. Pisteitä saat suurimmista kilpailuista ja niitä saat osallistuitpa mihin ikäluokkaan tai sarjaan hyvänsä, kunhan pärjäät kisoissa ja sijoitut palkinnoille.

Ylläpidämme/olemme ylläpitäneet koneellisesti seuraavia Rankingeja:
 • U13 Ranking 2018 2017 2016 2015 2014 2013
 • U15 Ranking 2018 2017 2016 2015 2014 2013
 • U18 Ranking 2018 2017 2016 2015 2014 2013
 • M,N Ranking  2015 2014 2013
 • Kun luette rankingeja, lukekaa niitä hymyssä suin. On vaikeaa tai lähes mahdotonta luoda sellaisia ranking-järjestelmiä, että ne miellyttävät kaikkia. Miksi tämä kisa ei ole mukana ? Miksi tällä kisalla on niin huono kerroin ? Miksi sitä ja miksi tätä ?. Näiden rankingien tuloksena saamme ehkä yleiskuvan Suomen judosta. Näemme ketkä käyvät aktiivisesti kotimaan kisoissa ja pärjäävät niissä. Saamme toivottavasti kannustetta omaan tekemiseemme ja samalla tietoa suomalaisesta kilpajudotoiminnasta.

  Keskity lukiessasi henkilökohtaisiin kokonaispisteisiin. Järjestelmä laskee pisteitä myös sarjoittain. Niissä on varsinkin junnupuolella sellainen ongelma, että kun lapset kasvavat, niin sarja vaihtuu; jopa kolme kertaa vuoden aikana. Henkilökohtaiset rankingpisteet ovat "Se Juttu" !!! Kisatkaa junnut siinä painoluokassa mitä vaaka nayttää, kasvakaa, kehittykää ja kerätkää Ranking pisteitä !

  Lähetä palautetta, kehitystoiveita yms. mikäli asia kiinnostaa sinua. Niitä otetaan vastaan sähköpostiosoitteeseen admin@judoshiai.fi

  Mukavia kisahetkiä !!!